Rezerva acum la : +40 742 207 077

Vila construita intr-un stil arhitectonic cu motive marinaresti este situata pe malul drept al bratului Sulina , in centrul orasului Sulina , pe faleza fluviului. Constructia este finalizata in 2006 si a fost destinata activitatilor turistice. 

Oferim locuri de cazare in camere duble matrimoniale , camere duble twin , camere triple si suite (apartamente). 

Camerele sunt prevazute cu grup sanitar propriu, aer conditionat, apa calda si caldura de la centrala proprie, minibar(frigider), televizor, televiziune prin cablu, telefon, internet wireless, uscator de par, fierbator de apa. 

La parter exista o sufragerie comuna unde puteti servi masa, dotata cu aer conditionat, dozator de apa, TVLed , sistem home cinema.La etajul 2 exista o terasa de 40 mp cu vedere panoramica la Dunare si mare, cu mese si bancute, accesibila tuturor oaspetilor. 

Bucataria , prevazuta cu purificator de apa si masina de spalat vase este complet utilata si poate fi folosita de catre oaspeti. 

In curte exista un mic spatiu de joaca pentru copii , o zona de relaxare si un barbeque la dispozitia clientilor. Tot aici am amenajat un spatiu pentru pescari unde isi pot depozita uneltele de pescuit, pot curata si gati peste.

In afara facilitatilor oferite de Vila Marina , ca modalitati de petrecere a timpului liber amintim : plaja de pe litoralul Marii Negre ; vizitarea obiectivelor turistice ale orasului Sulina ; excursii pe canalele din Delta Dunarii.

Vila este amplasata la aproximativ 2 km de plaja, in timpul sezonului circula maxi-taxi care au statie chiar in spatele cladirii noastre. 

In vila nu este permis fumatul (conform normelor UE) si accesul cu animale de companie. Pentru fumatori sunt spatii special amenajate. 

Localizarea orasului in extremitatea estica a tarii , in inima Deltei Dunarii aduce un plus de savoare inca de la inceputul unei calatorii catre aceste locuri , accesul facandu-se exclusiv pe cale fluviala , din Tulcea , cu nave clasice de pasageri (timp aproximativ 4 ore, loc de acostare 800m de vila noastra) sau nave rapide (o ora si jumatate, loc de acostare in imediata vecinatate a vilei) 

Atentie! Pentru navele rapide este necesara rezervarea locurilor cu 2-3 zile inainte de sosire. 

Organizam excursii in Delta si partide de pescuit cu catamaranul propriu sau in colaborare cu localnicii, pretul stabilindu-se in functie de lungimea traseului si numarul de persoane. Pretul poate varia astfel intre 40-50 lei/pers cu barca pescareasca si 60-70 lei cu catamaranul.

Pentru rezervare percepem in sezon un avans in pentru prima noapte de cazare- care nu se returneaza in cazul anularii tarzii (cu o saptamana inainte de sosire).

Casa este amplasata la aproximativ 3 km de plaja, in timpul sezonului circula maxi-taxi care au statie in spatele cladirii noastre, tarif 2 lei/pers si taxiuri tarif 10 lei/cursa pana la plaja.

Check-in    :  14. 00

Check-out :  11. 30

Pat suplimentar 30 lei/ noapte